Arabian Park Hotel

Posted on december 17, 2012 in Trestjärniga

arabian-park-hotelArabian Park Hotel är beläget i centrala Dubai med närhet till bland annat Zabeel Stadium och Wafi City Mall.

Standarden på hotellet är mycket hög. Samtliga rum (totalt 318 stycken) är utrustade med luftkonditionering och många av dem har utsikt över staden. Utöver det finns bekvämligheter så som utomhuspool, fitnessanläggning, trådlöst internet och valutaväxling.

Gästerna erbjuds gratis transport till och från flygplatsen samt till shoppingcenter.

Lägsta pris just nu!

 • Fakta om Dubai

  Land: Förenade Arabemiraten
  Språk: Arabiska
  Höjdläge: 0,1 m ö.h.
  Folkmängd: 2,262,000 (2010)
  Befolkningstäthet: 363 invånare/km²

 • Valuta i Dubai

  Valutan i Dubai och resten av Förenade Arabemiraten går under namnet Dirham. För 1 Dirham erhåller du med dagens kurs (Juni 2015) cirka 2,26 Kr.

 • Tidsskillnad

  Tidsskillnaden mellan Dubai och Sverige är tre timmar. Du ska ställa fram klockan tre timmar, från exempelvis 12:00 till 15:00, när du reser till Dubai.

 • Annons

 • Länkar

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng