Atlantis The Palm

Posted on december 20, 2012 in Femstjärniga

Atlantis The PalmAtlantis The Palm är ett hotell i absoluta världsklass. Det ligger beläget på en privat strandsträcka, där du hittar alla bekvämligheter som du kan tänka dig. Testa på dykning på riktigt, luta dig tillbaka i solen eller köp dig något uppfriskande på någon av hotellets 6 strandbarer.

Hotellet förfogar över 13 restauranger, ett äventyrsbad med gratis inträde, barnklubb samt mycket annat. Om du har hyrt bil kan vi lugna dig med att det är gratis parkering.

Samtliga rum (1539) är luftkonditionerande och har egna balkonger med utsikt över havet. 32 tums platt-TV med satellitkanaler är standard i alla rum.

Lägsta pris just nu!

 • Fakta om Dubai

  Land: Förenade Arabemiraten
  Språk: Arabiska
  Höjdläge: 0,1 m ö.h.
  Folkmängd: 2,262,000 (2010)
  Befolkningstäthet: 363 invånare/km²

 • Valuta i Dubai

  Valutan i Dubai och resten av Förenade Arabemiraten går under namnet Dirham. För 1 Dirham erhåller du med dagens kurs (Juni 2015) cirka 2,26 Kr.

 • Tidsskillnad

  Tidsskillnaden mellan Dubai och Sverige är tre timmar. Du ska ställa fram klockan tre timmar, från exempelvis 12:00 till 15:00, när du reser till Dubai.

 • Annons

 • Länkar

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng