Flyg billigt till Dubai

Posted on juli 27, 2012 in Blogg

Fler och fler väljer att resa till Dubai. Framför allt lockas många av det varma och behagliga klimatet. Oavsett årstid bjuder Dubai på sol och bad i mängder. På sommaren är det drygt 40 grader i luften och under vinterhalvåret omkring 25 grader.

Men det finns så mycket mer än bara sol och bad att uppleva i Dubai. Shoppingen är något utöver det vanliga och lockar många turister. Många av galleriorna har fler 100 butiker där du kan hitta precis allting. Priserna varierar, men för att det ska bli så billigt som möjligt rekommenderar vi dig att leta upp de lite mindre galleriorna som. Alltså inte de som är allra exklusivast.

Att hitta billiga flygresor till Dubai är inte speciellt svårt. Vi rekommenderar dig att använda någon av nätets alla prisjämförelsetjänster. Se också till att boka din resa i tid – det kan spara dig mycket pengar. Ibland är det även möjligt att hitta en jätte billig resa i sista minuten, men då ska det till mycket tur.

 • Fakta om Dubai

  Land: Förenade Arabemiraten
  Språk: Arabiska
  Höjdläge: 0,1 m ö.h.
  Folkmängd: 2,262,000 (2010)
  Befolkningstäthet: 363 invånare/km²

 • Valuta i Dubai

  Valutan i Dubai och resten av Förenade Arabemiraten går under namnet Dirham. För 1 Dirham erhåller du med dagens kurs (Juni 2015) cirka 2,26 Kr.

 • Tidsskillnad

  Tidsskillnaden mellan Dubai och Sverige är tre timmar. Du ska ställa fram klockan tre timmar, från exempelvis 12:00 till 15:00, när du reser till Dubai.

 • Annons

 • Länkar

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng