Four Points By Sheraton Sheikh Zayed Road, Dubai

Posted on december 17, 2012 in Fyrstjärniga

Four Points By Sheraton-Sheikh-Zayed-Road-DubaiVäljer du att bo på Four Points By Sheraton Sheikh Zayed Road, Dubai har du närhet till Dubai International Financial Centre och Burj Khalifa. Dubai International Convention och Exhibition Centre ligger också inom räckhåll.

Hotellet har det mesta man kan tänka sig. Eller vad sägs om hälsoklubb, utomhuspool, bastu och fri trådlös internetanslutning. Du har även möjligheten att äta på hotellets restaurang eller ta en öl i baren. Mot en avgift erbjuder hotellet också transport till och från flygplatsen.

De 385 rummen har utsikt mot antigen havet eller staden. Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering, minibar och kabel-TV.

Lägsta pris just nu!

 • Fakta om Dubai

  Land: Förenade Arabemiraten
  Språk: Arabiska
  Höjdläge: 0,1 m ö.h.
  Folkmängd: 2,262,000 (2010)
  Befolkningstäthet: 363 invånare/km²

 • Valuta i Dubai

  Valutan i Dubai och resten av Förenade Arabemiraten går under namnet Dirham. För 1 Dirham erhåller du med dagens kurs (Juni 2015) cirka 2,26 Kr.

 • Tidsskillnad

  Tidsskillnaden mellan Dubai och Sverige är tre timmar. Du ska ställa fram klockan tre timmar, från exempelvis 12:00 till 15:00, när du reser till Dubai.

 • Annons

 • Länkar

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng